• Pamel_91 пишет...
    • Пользователь
    • Авг 11 2007, 11:10

Jakiej muzyki sluchacie?

Osobiscie slucham Oi!(kultura i muzyka jednoczaca punkow i skinow), punk rocka, ska i troche klasycznego rocka.

• [Удаленный пользователь] пишет...
    • Пользователь
    • Авг 11 2007, 13:40
    Głównie metalu i rzeczy z dopiskiem "-core" (najwięcej metalcoru i grindcoru , ale nie pogardzę oldschoolem ;) ) poza tym trochę elektroniki (ale nie techno) i wszystkiego innego co mi się spodoba :D

• Azaael пишет...
    • Пользователь
    • Авг 11 2007, 16:15
    Ja słucham głównie metalu (od heavy po black :D). Czasem jakies reggae albo stary punk, ale to raczej na jakies imprezie niz tak samemu u siebie :P Taki malo urozmaicony gust muzyczny mam :P

• goburu пишет...
    • Пользователь
    • Авг 12 2007, 10:27
    Death, grind

• Rozenro пишет...
    • Пользователь
    • Авг 12 2007, 20:46
    KAŻDY gatunek metalu i pochodne :D Czasem posłucham elektroniki ale to bardzo sporadycznie

• Пользователь
    • Авг 14 2007, 16:52
    indie rocka, alternatywy, punk, punk ska, ostatnio nawet dużo reggae, rocka, rocka klasycznego, nie odmówie też dobrego jazzu ;)

• Metalu, tylko black i power niezbyt trawię. Nie pogardzę też dobrym rockiem i muzyką alternatywną ;>

Never breathe what you can't see
    • Matrona пишет...
    • Пользователь
    • Авг 19 2007, 13:10
    Najbardziej jestem związana z rockiem, metalem.
    Nie pogardzę- muzyka klasyczna, poezja śpiewana, elektronika, eksperymenty, ambient, world music...

• Пользователь
    • Авг 22 2007, 19:38
    Death, melodic death, black, grunge :)

• nichuja пишет...
    • Пользователь
    • Авг 23 2007, 16:16
    punk,reggae i ska;)

• laath пишет...
    • Пользователь
    • Авг 25 2007, 19:24
    metal praktycznie każdy plus goregrind i grindcore... no oprócz może power/fantasy...
    do tego dużo alternatywy, troche lat 70-tych trochę psychorapu (to wcale NIE śmierdzi!) trochę reggae, kurna wszystkiego co ma gitary po trochu (indie, punk, ska...)
    z elektroniczmnej to industrial, darkwave, drum and bass...

i to chyba wszystko... ale jak mi se przypomni to dopiszę :)

• Пользователь
    • Авг 26 2007, 12:29
    Wszystko co indie.No i wiele podgatunków rocka,alternatywa,punk,reggae,metal(heavy,industrial),dance,electronic..
    {i'm eclectic xd)

• Пользователь
    • Авг 27 2007, 10:45
    Heavy, trashu, death, black, epic itd - to co mi się podoba. Lubię też klasyczny rock - ACDC, Led Zeppelin, Slade i wiele innych.

• Vortus пишет...
    • Пользователь
    • Авг 27 2007, 12:19
    Najwięcej to (real :P) metalu oraz rocka. Lecz lubię posłuchać dobrego jazzu (głównie szwedzkiego), bluesa oraz muzyki klasycznej, no i troszkę muzyki elektronicznej.

• nela_rebel пишет...
    • Пользователь
    • Авг 29 2007, 7:08
    Wszystkich odmian rocka, trochę metalu, ska, punka i wielu innych gatunków tego pokroju

• Al-Tair пишет...
    • Пользователь
    • Сен 3 2007, 9:55
    Metal (głównie power), rock, new age, ambient i folk.

• Пользователь
    • Сен 3 2007, 10:54
    • mrschizoo пишет...
    • Пользователь
    • Сен 3 2007, 17:53
    indie, alternatywa, britpop, new rave, klasyczny rock (Pink Floyd, The Doors etc.), trochę elektroniki

Simplicity is the ultimate form of sophistication
    • Пользователь
    • Сен 3 2007, 22:10
    Ja raczej preferuje takie spokojne rzeczy co zreszta widac po moim profilu ;)

• Kredensisko пишет...
    • Пользователь
    • Сен 24 2007, 19:03
    Cóż, zasadniczo to Death Metalu i Black. Czasami inne gatunki. Więcej tłumaczyć nie trzeba iż ranking jest w moim profilu, nie?

• Desolator333 пишет...
    • Пользователь
    • Окт 1 2007, 14:23
    Tego co widnieje mi w podpisie :)

Zapraszam na forum :)
    • Ewcik пишет...
    • Пользователь
    • Окт 1 2007, 15:45
    screamo, mathcore, aggrotech i inne industrialowe rzeczy : d

Ciastka są złe.
    • Пользователь
    • Окт 12 2007, 16:49
    Osobiście, ze względu na charakter portalu last.fm, uważam takie pytanie za bezsensowne, ale niech wam będzie.

Im bardziej muzyka melodyjna, atmosferyczna, ostra lub skomplikowana tym bardziej lubię taką muzykę.
    I im teksty bardziej bluźniercze, pogańskie, filozoficzne lub nakłaniające do myślenia tym bardziej lubię taką muzykę.
    I jeśli muzyk prędzej palnie sobie z obrzyna w łeb niż upadnie do poziomu komercjalizacji, to takich zespołów (tego muzyka) słuchać będę.
    Na potępienie skazuję zespoły komercyjne, mainstreamowe i nie spełniające powyższych warunków.
    Amen.

• Пользователь
    • Окт 13 2007, 20:21
    Muzyka musi mieć duszę. Przykładem tego może być zespół KAT, kiedy Roman śpiewa słychać jak wplata w swoje słowa emocje i przeżycia.

• Пользователь
    • Окт 31 2007, 15:19
    Thrash, Death no i może trochę heavy :))

Анонимные пользователи не могут оставлять сообщения. Для того, чтобы писать в форумах, пожалуйста, войди на сайт или создай аккаунт.