saçma sapan espriler » Обсуждения

GÜNLÜK HAYATTAN BASİT AMA BİZE ÖZEL ALIŞKANLIKLAR

• kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 10 2008, 15:15

GÜNLÜK HAYATTAN BASİT AMA BİZE ÖZEL ALIŞKANLIKLAR

su damacanasının kapağını açıp pompasını takmayı kimseye bırakmamak.sucu gelince direk atlamak :)

Отредактировано: kucukdeccal Авг 10 2008, 15:41
    • kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 10 2008, 15:17
    herhangi bir uğraş bulamayınca börülce-taze fasulye ayıklamak (yarıya gelmeden canım sıkılıyo yine anneme kalıyo ama:P)

Отредактировано: kucukdeccal Авг 10 2008, 15:42
    • kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 10 2008, 15:22
    diş fırçalarken lavabonun kenarına oturmak mesela.bilmiorum başka yapan var mıdır? :)

• CherFanGay пишет...
    • Пользователь
    • Авг 10 2008, 15:56
    diş fırçalarken , fırçayı ıslatmak.

her zaman yapıyorum, diş doktorları insanların en saçma we gereksiz alışkanlıklarından biri olduğunu söylüyorlar :D

wahaha
    • kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 10 2008, 15:58
    mahmut abi senin de bu imzan:D evlenmek artık bir tık kadar yakın :P

• CherFanGay пишет...
    • Пользователь
    • Авг 10 2008, 16:00
    möauhaha o siteye tıklayanlar Hollanda'lı olurlarsa ancak ewlenebilirler :D

abi senin babandır şıllık çok sewiyesiz oldun sen bakıyorum da :Q :D

wahaha
    • kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 10 2008, 16:01
    :Q yine işe yaramıyo.msn de yapıcan onu cnm.hıhh:P

• kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 10 2008, 18:14
    cam ı ayna olarak kullanmak.pc başında saçımı düzeltiyorum ona bakarak :) :)

• [Удаленный пользователь] пишет...
    • Пользователь
    • Авг 10 2008, 19:09

ödleklik:P

ya ben yatmadan önce dolabı elbise dolabını kontrol ediyorum. allahım bıktı bu huyumdan ya birisi girmiş olabilir dolaba ben uyurken sanki çıkı vercek gibi :D
    bir gün bile aksatmam :P

• kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 10 2008, 19:13
    :D:D bende bi de şu var.mesela kahve içiyom.sol elimle tutuyosam fincanı, kahve yarıya geldiğinde mutlaka sağ elime alırım.aklımda olmasa bile otomatiğe bağlamış gibi direk alıyom artık.

• kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 10 2008, 19:16
    sağ ayakla evden çıkıyosam,sol ayağımla apartman kapısından çıkarım.eğer apartmandan öyle çıkmayı unutursam bu sefer otobüse sol ayakla binerim...telafisi de oluyo yani :D

• kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 11 2008, 18:25
    bugün ipoda ipodluk diktim:) hem deeee gözlük bezinden.o ufak ufak gözlük camı silmek için oluyo ya onlardan.napim çiziliyo ekranı.sinir olurum çizik ekrana...bide ters dikmişim.çok tarz bişey oldu :P:P

• Sebo-Fan пишет...
    • Подписчик
    • Авг 12 2008, 10:01
    yatmadan önce odamın ışığı kapalıysa açıp odaya bi bakar öyle yatarım :D küçükken öcülü böcülü filmler izlerdim odamdan bişiler çıkıcak diye korkup ondan açardım ışığı :P şimdi niye açıom bilmiomm niye acep :)

• kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 12 2008, 10:47
    bazı bazı bana da olur o..elbise dolabının kapağından korkarım :) kendi kendime hikayeler yazıyom bide.oymaları falan göz gibi gelio.kalkıp ışığı açıp bi bakınmak lazım geliyo :)

• [Удаленный пользователь] пишет...
    • Пользователь
    • Авг 12 2008, 11:38
    kucukdeccal demiş ki:
    bugün ipoda ipodluk diktim:) hem deeee gözlük bezinden.o ufak ufak gözlük camı silmek için oluyo ya onlardan.napim çiziliyo ekranı.sinir olurum çizik ekrana...bide ters dikmişim.çok tarz bişey oldu :P:P

ben ters diksem uyuz olurdum söker düz dikerdim :D
    yatmadan önce ışığı kapatırsın içinde bi huzursuzluk olur sonra ışığı yakar odayı şölee bi süzersin gözlerinle sonra ışığı kapatırısn anam fişleri çekmeyi unuttum kalk bida tv,pc,ne varsa bütün fişleri çekersin sonra biyerden su sesleri gelmye başlar allahım hangi çeşmeyi açık unuttum diye düşünür.evdeki bütün çeşmeleri kontrol edersin tmm ya git yat artık :d hafta da 2-3 kez tekrarlarım bu senaryoyu :D:D

• kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 12 2008, 12:06
    :D deliyiz anacım napalım.....insan kendinden korkar mı yaa.ben gece sessiz yürümeye çalışırken evin içinde ayak bileğim çıtırdıyo.çıtır çıtır ses çıkıyo.ondan korktum dün gece yaa.noluyo la dedim.ben durdum o da durdu.yürüdüm ses çıkıyo.heee dedim sonra eklemlerimmiş :D

• kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 12 2008, 19:25
    aaa bide şu var.yattığım yastığın benim saçım kokması lazım.naftalin falan değdirmem hayatta.bi tek ezgilerde uyuyabiliyom değişik yastık olarak :) yastık dediğin hafif hafif şampuan kokmalı :P anaaa harbi piskopatmışım la ben.bildiğiniz iyi ve ucuz bi psikolog var mı??? :)

• hayali_amy пишет...
    • Пользователь
    • Авг 23 2008, 10:33

=))

bende gece yatarken ya da odamda otururken odamın kapısı mutlaka kapalı durur mesela.. bazen açık duruyor o da nadir oluyo... Annem bazen soruyo Napıyosun sen kızımm içerde kapını kapatıyosunda diyo:):) benim cevap çoğunlukla aynı gizli işler çeviriyorum anne diyorum:)) Bi de takıntı olmuş hani kışın işte ders çalışmaya felan ya da odaya oturmaya felan gidersin yaa ben sürekli anne ben odamdayım deme gereği duyuyorum annemde çoğu zaman aman sakın atlama camdan diyo :))) Takıntı gibi oldu napiyim:D

• kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 23 2008, 11:13
    :D :D benim odam da çatı katı.gece 1 den sonra falan insan korkuyo.yalnız başıma.ders çalışırken falan.sanki arkamda biri beni izliyomuş gibi gelio. =) SAKIN CAMDAN ATLAMA da güzelmiş :D =)=)

• Burak224 пишет...
    • Пользователь
    • Авг 24 2008, 21:49
    bilgisayarı asla baslatan kapatamıyorum we sol ayagımın bas parmagıyla açıyorum.:S

• kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 24 2008, 22:01
    evet evet.power a ayak parmağımla basıyom bende:)

• Burak224 пишет...
    • Пользователь
    • Авг 26 2008, 11:30
    tuh bana özel deilmiş demek ki.:S ama olsun

• Sebo-Fan пишет...
    • Подписчик
    • Авг 28 2008, 10:54
    hahaha bende aynen :D odama yarasa girdi :S koca şehrin ortasında yarasa babababa :SSS ışığı iyiki açıyomuşum bak :D uçarken ses mes de çıkarmıyo ne biçim bişidi o ya kelebek mi kuş mu derken yarasa çıktı ıyy

• kucukdeccal пишет...
    • Пользователь
    • Авг 28 2008, 13:04
    perdeye yapışıyo ya bide.eheuheeh=) ay ben acaip tırsarım o tip şeylerden.arıydı kelebekti odaya giriyo bazen direk koşuyom babamın yanına.-BABAAAAEAEAEAAE -NOLDU KIZ NE BAĞIRIYON??? -BİŞİ VAR ODADA ÖLDÜRÜVERRR...-NE VAR? --BÖLE ARI SANKİ.AMA SİNEK DE OLABİLİR - hey yarabbim yürü git başımdan haberleri izliyom.mustafa (kardeşim) ya söyle öldürsün.... =)=)=)

• Sebo-Fan пишет...
    • Подписчик
    • Авг 28 2008, 14:48
    arıdan acayip korkarım ben D: bide örümcekten ama o dokununca geberip gidiyo :D odamda büyük~ümsü bi örümcek görmüştüm bi ara bak aynen şu -ANNEEEE KOŞŞŞŞ -noldu hırsız falan mı var -YOK YOK ÖRÜMCEK HEM DE DEV GİBİ -olum bu kaşık ucu kadar bişi naptın ya -BANANE ÖLDÜR -böcek yer o gitsin senin korktuun arıları yesin -PFFF İYİ *ÇATIRT* :D HEHE GEBERDİ ///beş dakka sonra/// -ANNNEEE -bu sefer hırsız var de bak bidaha mutfağı bırakamıcam boş bişi için -ARI ARI ARI -AMANIN NERDE!?! SİNEKLİK NERDE YA NEREYE DÜRTTÜNÜZ YİNE -BEN YUKARI KAÇIYOM SANA İYİ ÖLDÜRMELER ///iki üç dakka sonra/// PAT KÜT -ÖLDÜMÜ ÖLDÜMÜ -hıhı ~mutlu son~

Анонимные пользователи не могут оставлять сообщения. Для того, чтобы писать в форумах, пожалуйста, войди на сайт или создай аккаунт.