satanik hareket partisi » Обсуждения

Başınıza gelen satanik olaylar.

• Schizofrenne пишет...
    • Пользователь
    • Фев 5 2009, 14:57

Başınıza gelen satanik olaylar.

Grubun klasiğidir bu başlık. Alabildiğine satanik olaylardan biri de şudur;

tv'de oturmuş saba tümer'in o aptal kahkahalarıyla günün içinden tarzı haberleri seyrediyordumki genel seçimler için adayları tanıttıklarını gördüm. her gün bir konuk oluyormuş. bugünün konuğu beyoğlu'ndaki norveç konsolosluğunun olduğu muhitten adaymış. adı da abbath'mış. küresel ısınmaya çözüm bulmuş kendileri. dünyanın her yerini antarktika'daki buzul yemiş topraklarla örtmeyi teklif etmiş. bu fikir eskilerde yaptığı şeylere dayanırmış çünkü çocukluğunda hep evden kutuplara doğru kaçarmış arkadaşlarıyla. (kanıt no.1 http://img.photobucket.com/albums/v497/kaelia13/humor/Abbath.jpg)

fakat kutup ayılarının üşümemesini isteyen mesaj kaygısı güden hanım kızımız kendini izmir-manisa civarındaki black metal kayalıkları'na (bkz: google earth) (bkz: black metal kayalıkları) zincirleyerek bunu protesto etmiş. oh seytın aklımı kaybedeceğim. (kanıt no.2 http://i167.photobucket.com/albums/u156/prinzeofdarknez/abbath.jpg)

tabi herkes bu seçimlerle ilgili abbath'ın başka bir niyeti olduğunu düşünüyormuş (kanıt no.3 http://infernet.ru/arlechin/abbath.jpg) kısmen satanik değil mi?

Bilimum açık çek ve senet işlerinde kolayca kullanılabilecek olan imzamı burada sergilemekten kaçınıyorum smileyi.
    • glead пишет...
    • Пользователь
    • Фев 5 2009, 18:11

Benden de şok şok şok!

Son alınan bilgilere göre İzmir'in güzide, mükemmel, harika ilçesi olan ve her yerinde bir Kipası, Tansaşı, Migrosu, Metrosu, o da yetmiyormuş gibi Bimi bile olan Gaziemirden şaşırtıcı bir haber geldi.
    Aman aman zaman gazetisinin 3. sayfasında yer alan haberde; "Satanik gençler ayin düzenleyip genç kızları katletti!" yazıyordu. Bakınız resimde de görmüş olduğunuz kızlar katledilenler ve üstteki pisikopat da katleden oluyor. Ama soldan ikinci kıza çok dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum çünkü çok acı çekmiş gibi görünüyor zavallım :( Çok acıtmışlar http://img205.imageshack.us/img205/2829/satanist1zy1.jpg
    Bu arada edinilen bilgilere göre satanik bültende yankılar devam ediyor ve 'Katil Satanik Efendi' ismi ile anılan 'Arthur Merlin Mahsun' kızları öldürdüğünü bugün itibari ile açıklamış bulunuyor. "Pişman değilim, yine olsa tekrar yapardım!" diyor bu herif. Vay anasını diyoruz ve susuyoruz. Bkz: Katil Satanik Efendi'nin son resmi http://img406.imageshack.us/img406/8567/mansonmarilynphotomarilfo9.jpg

• Schizofrenne пишет...
    • Пользователь
    • Фев 5 2009, 18:34
    bir yaşanmış hikaye gelsin artık.

markette kan yapsın diye domates ararken ne güzel dark ambiyent bir havası var diyordum. etiketini yapıştırttırdıktan sonra kahrolası teyzemiz market arabasıyla öyle manevralar yaptı ki, satanikliğin doruklarıydı. heleki topuğuma yaptığı hamle içler acısı bir enşıyınt hareketti. market arabasını avcı uçağı gibi kullanan teyzelere lanet olsun diyorum. sonra teyzeye ne mi oldu? hareketi gören ortamdaki kediler çıkışta direk seytına ihanet ederek teyzenin dizlerine kapandılar.

satan damn you cats!

Bilimum açık çek ve senet işlerinde kolayca kullanılabilecek olan imzamı burada sergilemekten kaçınıyorum smileyi.
    • [Удаленный пользователь] пишет...
    • Пользователь
    • Фев 6 2009, 14:51
    konuyu sabitliyorum, paylaşım için teşekkürler +rep :W

• deathmagnetic пишет...
    • Пользователь
    • Фев 18 2009, 15:44

..

internette izlemekte olduğum beğendiğim belgeselin altında did you like this video yes or no yes dedim ama bu 666. yes imiş vay be

• nymphler пишет...
    • Пользователь
    • Фев 20 2009, 23:35
    öyle bir şey bana da oldu ama biraz değişiği :D
    eski çıktığım hödük mesaj atmıştı naber diye
    iyi sen diye bi cevap yazdıktan sonra ardından "haha sende bi bokluk var 666.mesajı sen attın" dedi ve arkamda şeytanın soluğunu hissettim :D

You are shit and you know you are.
    • CliffordBurton пишет...
    • Пользователь
    • Фев 23 2009, 12:04
    mevzu 1 hafta önce falan gerçekleşti. saat 6 civarı bi şey. şiddetli bir sarsıntıyla uyandım. "noluyo mnskym" diyerek gözlerimi açtığımda ev arkadaşım gökhanın şiddetli yumruklarını kafamdan 5 santim ötede hissediyordum. ayı oğlu ayı yatağımı yumrukluyordu. gözlerimi açtığımı farkettiğinde "burda mısın?" diye bir soru sordu. "hö?" diye cevapladım. soruya karşılık soru sormama tepki olacak ki ağzından tamamen alakasız ama bir o kadar da satanik şu sözler döküldü: "BEYAZ ET GÖRDÜM". bir sonraki "hö?"m biraz daha korku dolu olacaktı. yine soruma aldırış etmedi ve tuvalete doğru gitti. geldiğinde "olm sen az önce ne dedin?" diyerek tekrar şansımı denedim. cevabı "ne? ben bir şey demedim. neyse yatıyorum hadi ben." oldu. o gün bu gündür beyaz etin gizemi çözülemedi. korkuyorum.

bu olaydan yalnızca 3 gün sonra sevgili kedim (evet a.k ben bir kedi besliyorum, ne var?) bay kedi kendini 9. kattan aşağı bıraktı. ilginçtir de ölmedi (evet evet ben de okudum cahillikler kitabını, tamam ukalalık etmeyin). bu 2 korkunç olay arasındaki ilişkiyi çözebilen varsa lütfen bana ulaşsın.

p.s: ulaşan kişiler kız olursa msn'imi de verebilirim hani.

Eşşo Leşşek
    • Пользователь
    • Май 11 2009, 17:02
    burayada yazacağım.iron maiden flight 666 da bi tane bathory tişörtlü bir abla vardı.tam sinemaya girmeden önceki dakikalar.arkadaşı beklerken bir anda önümde belirdi.öyle tırstımki.o nasıl bir bakıştır öyle.şeytanın nefesini hissettim içimde.bence o abla bu dünyadan değildi.zaten ablayı girişte gördüm.çıkışta göremedim.herhalde 666 number of the beast çekti ablayı.bu da bir sır olarak kaldı.
    hey buralardeysan ses etki gerçek olduğunu anlayalım.yoksa.....

• Schizofrenne пишет...
    • Пользователь
    • Май 15 2009, 16:49
    oh my satan!

• Odinovich пишет...
    • Пользователь
    • Май 15 2009, 18:08
    hayatım(ızda) geçirdiğimiz en dehşet verici geceydi yannış hatırlamıyorsam gaza gelip eskiciye gitmiştik ne geceydi beeeeee

• Пользователь
    • Авг 23 2009, 0:04
    gecenin en karanlık ve korkunç saatlerinde yine internette dolaşmaktaydım...en çok ziyaret ettiğim forum sitesine girmeye karar verdim. profilime bakmak istedim. ve aşağıya doğru indiğimde bir anda ürperdim. ziyaret hitim 666'ydı. tırstııııım.......

• poponakon пишет...
    • Пользователь
    • Авг 27 2009, 22:19
    gece bahçedeki poşet haşır huşur kafamı bozdu. ben de indim aşşağı (saat 3 falan ha) düğümledim poşetleri düğümledim düğümledim, lapçik gibi yapıştı kovaya. derken başımı kaldırdım tabii. çocuun biri o saatte bisikletle geziyodu. benim korkarak merak eden bakışlarımı görünce yaklaştı ve:

"Annem anahtarı üstünde unutmuş..." dedi usulca. ve gitti.

Анонимные пользователи не могут оставлять сообщения. Для того, чтобы писать в форумах, пожалуйста, войди на сайт или создай аккаунт.